news-dutch

Leer Engels Met Bermuda Word

Adrianus Van den End

Snel En Gemakkelijk Engels Leren Ondersteund Door Spaced Repetition Software

Als je vloeiend Engels wil leren en je wil geen saaie oefeningen doen download dan een Bermuda Word e-book met Engelse Sprookjes of Engelse Korte Verhalen.

De verhalen hebben een onmiddelijke pop-up vertaling naar het Nederlands waardoor je snel nieuwe woorden leert zonder lastig opzoeken of onderbrekingen in het verhaal.

Daarnaast zit ingebouwd in elk e-book een software methode om moeilijke woorden te herkennen en automatisch te oefenen en om deze woorden zo op lange termijn te onthouden.

Bermuda Word German Fairytales Learn Fast And Easy

Bermuda Word produkten bevatten software die kijkt hoe vaak een woord voorkomt in de tekst, en die je vervolgens alleen woorden laat oefenen die weinig voorkomen in de tekst, en bovendien je alleen zoveel als nodig laat oefenen. Hierdoor is het leren van nieuwe woorden extreem efficiënt. De software instellingen bieden ook de mogelijkheid een eventuele "Spaced Repetition" instelling te kiezen. Dit op afstand herhaald oefenen heeft bewezen erg effectief te zijn ten aanzien van het onthouden van nieuwe woorden.

Bermuda Word German Fairytales Spaced Repetition And Extensive Reading